Вітаю Всіх!
Така історія зі мною трапилась.
Зі мною декілька разів уві сні ось що траплялось.Все почалось, коли одного разу я ліг спати , а в кімнаті був протяг..так от уві сні я відчуваю себе сплячим на дивані, а з мене хтось-щось зтягує одіяло, я не пускаю,потім за ноги мене зтягує з кроваті..я там у ві сні розумію що я сплю , але нічого не можу сказати і тому просто наричав на це щось, тоді він просто натиснувши якось в три точки(лоб ,горло, пах) притиснув мене до стіни, я був безсилий щось зробити..і прокинувся поспрвжньому.Прокинувся і мені не страшно!заснув.
...........Через декілька місяців це повторилося.Він знову прийшов і уві сні добре схопив мене за бок, я став сам себе просипати і вивів себе зі сну осознанно.Прокинувся і знову не страшно, навіть якось трохи смішно.
...........Настуної ночі він знову прийшов і тут взагалі була дивна річ! я лежу на дивані обличчам вверх, а він хапає мене і в моєму ж тілі і різко перевертає обличчям вниз!!Я знову виводжу себе зі сну.Вже легше це виходить.Прокинувся- знову нестрашно.Тоді я призвав Живу спробував його побачити, наповнив Живою..одним словом попрацював в дух. плані..і далі вже всі сни були нормальними.До вчорашньої ночі.
.............Лягаю спати.Зробив сеанс Живи і так в ній і "заснув".Але я не заснув, а просто якось почав вставати зі свого тіла, яке лежить на дивані, а я стою на дивані.В кімнаті все добре бачу, але всетаки трохи розмито моє обличчя.Роблю крок вбік і падаю на стіл, на мене падає монітор, і я думаю "Щож я так нашумів, зараз прибіжить мати, а я не в своєму тілі!!!")) уклав себе в себе і прокинувся.Просипаюсь- ноги горять!!Жива аж пульсує в корнях!
..............Знову заснув, і знову встаю з тіла і тут починаю відриватись від землі і підніматись вверерх.Навколо все чітко, як в Яві, я осознаю себе, але не хочу улітати, бо не знаю що там буде і як повернутись потім з польоту..А мене все підіймає.Я роблю все що можу, пускаю коріння в Землю з ніг та копчика..якось повернув себе в тіло і прокинувся.Далі вже заснув і нормально прокинувся вранці.
Що скажете?Може хтось знає як працювати з такими сновидіннями..