Молоко

В цьому розділі обговорюються теми, що стосуються рідновірських цілительських практик, магічних ритуалів тощо

Повідомлення Всевид Руденко » Пон січня 25, 2010 2:44 pm

skvo написав:Прочитала Торсунова: http://www.torsunov.ru/ru/cows.html, длинно но подробно :) Теперь понятно ПОЧЕМУ. С остальным разберемся.

так, Торсунов один з гарних на теперішній час тлумач Аюр-Вєди, та Вєд взагалі, хоча і крішнаіт... він не особо це пропогандує та стараєтся зберігати об'єткивність,
але нам, це також треба враховувати, і де треба робити поправки на різницю у світогляді та природних умов...
розбирайтеся !
Востаннє редагувалось Всевид Руденко в Пон січня 25, 2010 2:52 pm, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
Правда нікому не потрібна! Вона жахлива! ...і всі її знають!
Всевид Руденко

Повідомлення: 52

Повідомлення skvo » Пон січня 25, 2010 2:48 pm

Я так и подумала :). Человек серьезно работающий с Живой, уже давно бы без очков ходил.
skvo

Повідомлення: 40

Повідомлення Всевид Руденко » Пон січня 25, 2010 2:54 pm

skvo написав:Человек серьезно работающий с Живой, уже давно бы без очков ходил.

ех-х-х...
я теж поки що з окулярами хожу, в заплічнику, іноді доводится надівати...
не вистачає серьйознасті у працюванні з Живою...
Зображення
Правда нікому не потрібна! Вона жахлива! ...і всі її знають!
Всевид Руденко

Повідомлення: 52

Повідомлення skvo » Пон січня 25, 2010 3:28 pm

Ну вы же не врач-окулист, надеюсь :wink:
skvo

Повідомлення zoriniya » Пон січня 25, 2010 4:02 pm

Всетаки насчет молока: напрашивается вывод, что нужно сначала установить, является ли напиток, который Вы даете ребенку, собственно молоком.
Я первая подниму руку в пользу молока, до года мой старший сын сильно болел, и я каждый день утром и вечером ходила к женщине за только что сдоенным молоком (правда козьим).За 3 месяца малыш окреп так, что полтора года даже насморка не было. В течение 6 часов козье молоко остается бактериально чистым, о коровьем таких данных не слышала, но ясно ,что свежесть является одним из главных показателей полезности продукта. Действительно утомительно ходить по кругу. И я понимаю Ваше стремление обеспечить ребенку здоровое питание. Но врядли Вы найдете на форуме того, кто Вам посоветует давать ребенку бодягу из магазина.
Еще - если Вы владеете техникой Живы, попробуйте в медитации задать этот вопрос своей душе или кому считаете нужным.Думаю придет ответ, которому Вы будете доверять больше, чем мнениям других людей
Востаннє редагувалось zoriniya в Пон січня 25, 2010 4:10 pm, всього редагувалось 1 раз.
zoriniya

Повідомлення: 256

Повідомлення skvo » Пон січня 25, 2010 4:10 pm

Я уже все нашла, что искала. Спасибо.
skvo

Повідомлення Дмитро Кармазин (zoker) » Пон січня 25, 2010 4:23 pm

Я надеюсь, что все понимают, что пастеризованое молоко имеет сколько же общего с молоком, как и УПЦ МП с РВ РПВ
Бо Дажбожі онуки ми - улюбленці Богів
http://dkarmazin.livejournal.com/
Дмитро Кармазин (zoker)

Повідомлення: 114

Повідомлення Дмитро Кармазин (zoker) » Вів січня 26, 2010 1:58 pm

Получил комментарий от директора молочной компании:

Молоко оно кончено хорошо, но где оно теперь молоко-то, то что теперь в молоке практически нет молока – это точно!

На сегодняшний день всё магазинное молоко в пакетах является восстановленным, то есть разведено из сухого молочного порошка + вода – это связано с дороговизной и отсутствием сырья( молока).

Сгущённое молоко уже давно делают из опять же сухой сыворотки + молочный сахар( лактоза) + пальмовое масло + др. добавки.

То есть ни один из этих продуктов ( да и другие тоже, типа йогуртов и т.п.) уже не имеет той энергетической и витаминной ценности, что имеет натуральное молоко.
Бо Дажбожі онуки ми - улюбленці Богів
http://dkarmazin.livejournal.com/
Дмитро Кармазин (zoker)

Повідомлення: 114

Повідомлення Ната » Чет лютого 11, 2010 8:46 am

Цінність продуктів не стільки у кількості вітамінів, а в енерго-інформаційній основі. У цьому я переконалася, коли почала вирощувати овочі , як описує Анастасія у книгах Мегре ( потримати насіння в роті, потім у долонях на сонці, дбайливо поливати та розмовляти і т.д.). Я отримала помідори, перець та огірки з БОЖЕСТВЕННИМ смаком, насичені інформацією про те , що саме моєму організму необхідно! А потім, коли ще й збирала їх – подякувала Матінці-Землі, ясному Сонечку , рясному Дощику…і т.д.
Щодо молока. Коли у Вас буде своя корова чи коза, і ви будете відноситися до неї як до святої тварини , годувальниці; будете гладити , розчісувати, говорити до неї , дякувати ; то молокові , яке вона вам дасть, не буде аналогів у світі по своїм цілющим властивостям.
І ще декілька правил вживання молока:
-В природі не існує холодного молока , тому морозиво, охолоджене молоко, сметана і т.п. «не корисні».
-Молоко – моно продукт , тому каші на молоці, різні суміші , запивання їжі молоком дуже шкідливі.
Пишу скорочено ,бо дуже мало часу, щоб написати докладніше про все, але цієї інформації достатньо для роздумів. Коли починаєш розуміти суть речей, то виявляється , що все ГЕНІАЛЬНЕ - ПРОСТО .
Головне - любов !
Ната

Повідомлення: 11

Повідомлення Ната » Чет лютого 11, 2010 9:39 am

:D
Головне - любов !
Ната

Повідомлення: 11

Поперед.

Повернутись до Родосвіт

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість