вишивка як один із оберегів

В цьому розділі обговорюються теми, що стосуються рідновірських цілительських практик, магічних ритуалів тощо

вишивка як один із оберегів

Повідомлення wowan-18 » Вів лютого 02, 2010 11:56 am

Вітаю..)))
Хотів б поспілкуватися із знавцями вишивки і символіки в цьому напряму,
Мені 20р., я б хотів мати хорошу, гарну, яскраву, ексклюзивну вишиту сорочку
Чи б не могли б Ви дати мені якісь схеми для вишивання чоловічої сорочки, техніка вишивання значення немає – треба підшукати схему, за якою можна б було вишити сорочку,
Поможіть підшукати, порадьте шось,
Буду вдячний))
wowan-18

Повідомлення: 5

Повідомлення Ищущий » Вів лютого 02, 2010 12:42 pm

тема по вышивке есть в разделе "разное"
Ищущий

Повідомлення: 69

Повідомлення Лада » Вів лютого 02, 2010 9:53 pm

Вишивка індивідуальна, це означає що потрібно з вами помедитувати, побачити ваші родові знаки. Цим у нас займається матінка Божена, вона безпосередньо знімить з вас мірки, замовить одяг і його вшиє, причому жінки які це робитимуть, відразу побачать ваші проблеми зі здоровям, психологічні блоки, допоможуть їх розібрати на духовному рівні і ви отримаєте справжній замовлений свій одяг, який стане для вас другою шкірою. На сьогодні уже замовлено більше ста робіт, з якими наші вишивальниці працюють, з відповідними молитвами.
Звоніть по телефону матінці Божені 0661531790.
Лада

Повідомлення: 283

Повідомлення wowan-18 » Вів лютого 02, 2010 10:06 pm

я б хотів отримати від вас якісь поради шодо того якою має бути власне індивідуальна вишита сорочка для мене, а ше шоб ви помогли мені із схемою, по які мені б вишили сорочку)

а хіба коли вишивати на продаж за гроші то вишиванка вбере МАКСИМУМ позитиву, енергії?
я думаю шо сорочку тре вишивати для мене тій людині, яка мене знає, яка мене любить...
ну моя мама вишиває - вона мене і вишиє сорочку, а вот схему поможіть мені для неї виробити з уразування побажань, символіки, індивідуальності, позитивної енергетики)
буду вдячний....))
wowan-18

Повідомлення Лада » Вів лютого 02, 2010 10:11 pm

Безумовно, коли вишиває мати чи дружина, це найбільший оберіг, а особливо коли вона це робить з молитвами-замовляннями, але ж не у кожного є такі можливості, тому ми і допомагаємо людям. Відносно схем, знову ж таки, матінка Божена вам усе розповість і порекомендує.
Лада

Повідомлення: 283

Повідомлення wowan-18 » Вів лютого 02, 2010 10:22 pm

а чи я можу знею звязатися по емейлі чи по скайпі може, а то по телефону мені це не дуже підходить...?
wowan-18

Повідомлення Milada » Сер лютого 24, 2010 11:04 am

Milada

Повідомлення: 2

Повернутись до Родосвіт

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість